Lansare de carte: ”Modelul Liceului Teoretic Național: Școală pentru viață”, Ion Moraru

apr. 24th, 2019 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 14 mai 2019, ora 14:00, la Liceul Teoretic Național, situat în București, str. Buzești 14-18, sector 1, va avea loc lansarea cărții ”Modelul Liceului Teoretic Național: Școală pentru viață”, semnată de Ion Moraru ( Editura Niculescu, București, 2019 ), în prezenţa mai multor personalități, mentori ai LTN.  

”Volumul publicat recent la Editura Niculescu ne invită în paginile sale să luăm parte la un excurs menit să suplimenteze într-un mod original coordonatele procesului instructiv-educativ, așa cum se desfășoară acesta în cadrul unei instituții private preuniversitare a cărei activitate se întinde deja pe o perioadă de șapte ani.

Acest Model există, se aplică și se perfecționează zi de zi, dovedind faptul că o școală privată preuniversitară din România are resursele de creativitate necesare să pregătească elevii pentru viață și nu doar pentru o profesie sau meserie.  

Întâlnirea se va încheia cu vernisajul expoziției Școală pentru viață, reprezentări artistice ale  elevilor din Liceul Teoretic Național. ”- Director, Fondator prof. dr. Silvia Moraru

 

Număr de vizualizări :798


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro