Evenimente Polirom la Bookfest Timișoara, ediția 2019

apr. 1st, 2019 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 4-7 aprilie 2019, Editura Polirom participă la cea de-a VIII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest Timișoara, cu peste 600 de titluri, toate aflate la reducere (25%). Cristian Tudor Popescu, Dan Pavel și Sebastian Lăzăroiu își vor lansa cele mai recente volume intrate în portofoliul Polirom, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT).

Programul de evenimente al Editurii Polirom la Bookfest Timișoara, 2019, mai jos.

 

Sîmbătă, 6 aprilie

ora 13.00: Sebastian Lăzăroiu, Zilele lui MM

Lansare de carte & Ședință de autografe

Prezintă, alături de autor: Daniela Rațiu, Marcel Tolcea

 

Zilele lui MM, de Sebastian Lăzăroiu, o poveste de viaţă cutremurătoare, cu personaje puternic încercate de un destin necruţător. O cronică detaliată e deteriorării omului, a unei boli care schimbă viaţa unei familii. Mai multe detalii, aici.

 

ora 14.30: Cristian Tudor Popescu, Vremea Mînzului Sec

Lansare de carte & Ședință de autografe

Prezintă, alături de autor: Marcel Tolcea, Robert Șerban

 

Vremea Mînzului Sec excelează printr-o scriitură nervoasă, densă, dublată de o excepțională capacitate de a propune imagini memorabile. Nu întîmplător cîteva dintre secvențele romanului se intitulează «Din imaginariu»: acolo primează oniricul, moartea se insinuează amenințător, viziunea devine terifiantă.” (Alexandru Călinescu). Mai multe detalii, aici.

 

Duminică, 7 aprilie

ora 15.00: Dan Pavel, Războaiele neterminate din era Facebook

Lansare de carte & Ședință de autografe

Prezintă, alături de autor: Marcel Tolcea, Silviu Rogobete

 

Volumul analizează acele procese, clivaje și conflicte care au dus la războaie culturale, civile, religioase sau armate. Bazîndu-se pe lecțiile trecutului, temele discutate aici sînt necesare unei bune înțelegeri a lumii actuale, oferind totodată o pregătire pentru șocurile și surprizele viitorului. Mai multe detalii, aici.

 

Număr de vizualizări :775


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro