Editura Tracus Arte: Campanie online cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții și a Dreptului de Autor

apr. 22nd, 2019 | By | Category: Postcard

Marți, 23 aprilie 2019, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții și a Dreptului de Autor, Editura Tracus Arte vă invită să vizitați website-ul www.edituratracusarte.ro. Comandați două volume, iar al treilea va fi un volum-cadou surpriză. Campania este activă în intervalul orar 12:00 – 24:00. 

 

 

Înființată în 2007 cu scopul de a publica cei mai buni autori români contemporani, Editura Tracus Arte și-a diversificat în ultimii ani portofoliul, fără să renunțe la misiunea sa inițială. Echipa editorială și-a propus, pe de o parte, să descopere și să impună scriitorii români de azi din toate genurile literare și culturale, de la poezie, proză și teatru, la critică și teorie, iar pe de altă parte, să (re)aducă în actualitate opere esențiale, intrate deja în canonul (post)modernității. Editura Tracus Arte publică peste 100 de titluri anual – opere originale și traduceri (în general titluri de referință ale literaturii universale, autori premiați cu unele dintre cele mai importante distincții: Nobel, Herder, T. S. Eliot). De la debuturi în poezie sau antologii ale unora dintre cei mai valoroși poeți români și străini ai secolului XX, la studii despre avangardă, critică literară și teorie, editura își diversifică anual colecțiile și titlurile. În același timp, publicarea operelor complete ale lui Shakespeare sau publicarea pieselor lui Cehov, alături de volumele lui Antonin Artaud și de cele ale autorilor români ca Matei Vișniec, menține viu interesul cititorilor pentru teatru și avatarurile lui.

 

https://edituratracusarte.ro/

Număr de vizualizări :653


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro