RUTH BILAUCA expune ”STĂRI / MOODS”

mart. 19th, 2019 | By | Category: Postcard

O nouă expoziție personală / SOLO SHOW poate fi vizitată în spațiul „LOGART ATELIER & GALERIE” de la Colegiul Naţional “Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara, spațiu coordonat de artistul vizual Sorin Scurtulescu. Expoziția este intitulată ”STĂRI / MOODS”. Protagonista este RUTH BILAUCA, elevă în clasa a XII-a.

 

Deschiderile expozițiilor lunare sunt inedite deoarece toate vernisajele se produc în pauza mare când elevii se pot bucura de creativitatea vizuală a colegiilor talentați.

La vernisaj a luat cuvântul din partea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, LADISLAU DOMOLKI, INSPECTOR ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE.

 

Expoziția se va putea vizita până pe data de 8 aprilie 2019 prin programare la telefonul instituției 0256491873.

 

Număr de vizualizări :526


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro