Dublă prezență internațională la Marșul pentru Viață 2019 de la Iași

mart. 22nd, 2019 | By | Category: Postcard

Ryan Day (ADF International Londra) și Paul Ginoux (Choisir la Vie – Paris) vor fi invitații de onoare ai Marșului pentru Viață 2019 de la Iași, ce va avea loc pe data de 23 martie 2019, din Piața Unirii, începând cu ora 14:00.

Prezența distinșilor invitați se datorează relațiilor de colaborare internaționale pe care Departamentul Pro Vita din cadrul sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor le desfășoară cu instituții și ONG-uri europene pro viață pentru a promova și dezvolta proiecte locale și regionale ce au ca scop salvarea, protejarea și îmbunătățirea viații umane din prima secundă a concepției.

Cei doi invitați internaționali vor susține câte un discurs adresat participanților la eveniment ți vor participa la deplasarea Marșului pentru Viață 2019 pe traseul: Piața Unirii – Str. Gavriil Musicescu – Bld. Independenței – Str. I.C. Brătianu – Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii

Ryan Christopher

Ryan Day este senior policy officer în cadrul Alliance Defending Freedom Internațional cu sediul în Londra, Mare Britanie.

Paul Ginoux este co – președinte al asociației Choisir la Vie, entitate organizatoare a Marșului pentru Viață din Paris, Franța.

Programul Marșului pentru Viață 2019 Iași este următorul:

  • 12:30 – 13:00 – Momente artistice
  • 13:00 – 14:00 – sesiune de discursuri ale invitatiolor
  • 14:00 – 15:00 – deplasarea Marșului pentru Viață pe traseul menționat
  • 15:00 – sesiune de încheiere a Marșului pentru Viață 2019

 

 

 

 

 

Mai multe detalii puteți afla pe paginile de facebook Pro Vita Iași sau Marșul pentru Viață Iași

 

Număr de vizualizări :656


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro