”BETWEEN DUSK & DAWN”, al treilea volum al antologiei de poezie si proza scurtă contemporană semnat de Mihaela Cristescu

mart. 12th, 2019 | By | Category: Agenda de carte

”BETWEEN DUSK & DAWN” (Editura  Sf. Ierah Nicolae, Brăila, 2018) este titlul celui de al treilea volum al antologiei de poezie si proza scurtă contemporană prin care Mihaela Cristescu vă invită să întâlniți scriitori români și australieni. Această Antologie închide între coperțile sale, precum o comoară, semnături ale celor 38 de scriitori români din România, australieni din Australia, precum și autori români ce trăiesc la Antipozi.

Lansarea Antologiei a avut loc în București în luna septembrie a anului 2018 și va avea loc în Sydney, la The State Library of New South Wales, pe data de 23 martie 2019 (11:30am-1:30pm, Metcalfe Auditorium). Evenimentul este al șaselea de lansare de carte românească la State Library și se încadrează în programul guvernamental ‘Multicultural March’, fiind realizat in colaborare cu NEW Writers’ Group Inc. (Western Sydney Writers).

Așa precum suntem obișnuiți din anii precedenți, lansarea volumului va fi realizată de Dna Anamaria Beligan (Melbourne) și Dnul Luke Carman (Sydney). Prezentați de Dna Sue Crawford (Co-Editor Antologie), șase scriitori vor urca pe scenă pentru a reveni cu amănunte legate de publicare volumului:  Alex Pleșcan (New Zealand), Smaranda Kafka, Paul O’Loughlin, Abdullah Noman, Belinda Curby, and fayroze.

Lansare de carte va fi acompaniată de muzică prin prezența deja cunoscută a Dnului Fernando Andres, căruia îi mulțumim pentru susținere și prietenie.

Un scurt film inpirat din tema Antologiei va fi prezentat de Dna Carol Amos, Președinte al Grupului NWG.

Toate cele trei volume ale Antologiei (‘Pounding the Pavement’,’On the Wallaby Track’, ‘Between Dusk & Dawn’) au fost ilustrate de Dna Luminița Șerbănescu – arhitect și pictor de origine română, stabilită in Ottawa, Canada.

Posterul evenimentului este realizat de Dna Sandra Segal – Editor al ‘Revistiei Alchemia’, Canada.

Invitația de participare este deschisă tuturor iubitorilor de literatură, așteptăm cu bucurie să ne întâlnim la State Library of NSW, pe data de 23 martie, Metcalfe Auditorium.

 

***

38 ROMANIAN and AUSTRALIAN PERSPECTIVES

BETWEEN DUSK & DAWN

 

Editors: Mihaela CRISTESCU and S.E. CRAWFORD

 

Număr de vizualizări :674


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro