Artist talk: Vioara Bara, la ICR Budapesta

mart. 28th, 2019 | By | Category: Postcard

Vineri, 29 martie 2019, ora 18:00, la sediul său din strada Izsó nr. 5, 1146, Budapesta,  Institutul Cultural Român la Budapesta organizează evenimentul „Artist talk: Vioara Bara”, ocazionat de finisajul expoziției de artă „Manifest – Politica” din Budapesta.

În cadrul expoziției de la Galeria Széphárom – Str. Szép nr. 1/b, 1053 Budapesta -, 31 de artiști plastici din Oradea au expus lucrări de pictură, grafică, sculptură, instalație și video, selectate de curatorul Vioara Bara, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din Oradea. Expoziția, completată cu lucrări expuse în sălile de expoziție ale ICR Budapesta, este deschisă în perioada 28 februarie – 30 martie 2019.

Număr de vizualizări :445


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro