Teatrul Dramaturgilor Români își face debutul la Gala Premiilor UNITER

feb. 22nd, 2019 | By | Category: Eveniment

Cel mai nou teatru bucureștean, Teatrul Dramaturgilor Români, are onoarea de a fi prezent pentru prima dată la Gala Premiilor UNITER, ediția a XXVII-a, odată cu nominalizarea BLANCĂI DOBA în secțiunea „debut” pentru rolul Teo din spectacolul ”FATA MORGANA” de Dumitru Solomon, direcția de scenă Victor Ioan Frunză. Echipa Teatrului Dramaturgilor Români o felicită și o susține pe actrița Blanca Doba. Publicul bucureștean se poate bucura de spectacolul ”FATA MORGANA” achiziționând bilete la reprezentațiile programate în datele de 9, 10 și 30 martie 2019.

Spectacolele din 28 și 29 martie sunt SOLD-OUT!

 

 

 

Biletele pot fi rezervate la 0756 021 106, achiziționate pe www.bilet.ro sau la sediul teatrului din Calea Griviței nr. 64-66.

Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro.

 

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

 

Număr de vizualizări :886


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro