Baletul ,,Alice în Țara Minunilor”, premiera lunii martie la Opera Comică pentru Copii

feb. 25th, 2019 | By | Category: Eveniment

Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC), îi invită pe spectatorii de toate vârstele la premiera lunii martie : baletul ,,Alice în Țara Minunilor”. Spectacolul, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu, va avea avanpremiera pe 1 martie, de la ora 18:30, la Sala Mare, iar premiera în zilele de 2 și 3 martie, de la orele 17:00, respectiv 11:00. Spectacolul are reprezentații programate în zilele de 9, 10, 16 și 17 martie 2019, iar biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro. ,,Alice este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei noastre și, totodată, povestea care a cunoscut nenumărate ecranizări în ultima jumătate de secol. Eroina este pentru noi toți un exemplu de curaj și imaginație fără limite. Peripețiile sale fantastice continuă să încânte generațiile de astăzi, așa cum i-au fascinat odată și pe părinții lor. Iar când Țara Minunilor este Opera Comică pentru Copii, Alice suntem fiecare dintre noi. Să înceapă visul!” – Felicia Filip, director general al Operei Comice pentru Copii.

Celebra balerină Corina Dumitrescu, recunoscută și apreciată în lumea artistică, este creatoarea mai multor superproducții prezentate la Opera Comică pentru Copii și foarte îndrăgite de cei mici, printre care ,,Cenușăreasa”, ,,Albă ca Zăpada”, ,,Fetița cu Chibrituri” și ,,Jack și Vrejul de Fasole”. Spectacolul ,,Alice în Țara Minunilor” este o invitație de a păși, din nou, în lumea magică a baletului și de a ne reîntâlni cu binecunoscuta poveste a lui Alice transpusă într-un cadru feeric.

Mistery Box la Magazinul OCC

Pentru că știm că întotdeauna lucrurile misterioare sunt cele mai interesante, în exclusivitate și în număr limitat, Magazinul OCC lansează în premieră ,,Mystery Box OCC”! Ce conține pachetul? O mulțime de surprize garantate: un joc, o carte, un produs personalizat și un produs de sezon. ,,Mystery Box OCC” vine în două variante de preț, de 49 lei sau de 129 lei, dar valoarea produselor din interior este mult mai mare! De asemenea, există variante diferite și în funcție de vârsta copilului: 3-6 ani sau 6-10 ani. Oferta este limitată la 10 pachete ,,Mystery Box OCC” în fiecare weekend, iar conținutul cutiilor diferă!

Arlechino și Colombina se întorc la OCC

Din 2 martie, simpaticii servitori ,,Arlechino și Colombina” se întorc în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii, în spectacolul de operă cu același nume, o adaptare după opera ,,La serva padrona” (,,Servitoarea stăpână”) de Giovanni Battista Pergolesi. Cele două personaje au o nouă misiune de îndeplinit: s-o ajute pe servitoarea Serpina să pună mâna pe averea stăpânului său. Acesta, un bătrân bogat dornic să scape de cicăleala Serpinei, îi cere lui Arlechino să-i găsească repede o soție. Arlechino și Colombina pun la cale o farsă bătrânului Uberto, care se trezește însurat cu forța. Cei care vor să îi întâlnească pe Arlechino și pe Colombina sunt invitați să cumpere bilete la reprezentațiile din 2, 3, 9 și 10 martie, de la orele 10:00 și 11:30.

Spectacolul ,,Erus și Valea Răbdării, 22 reprezentații în luna martie

Din 9 martie, mult așteptatul spectacol de teatru ,,Erus și Valea Răbdării”, în regia Irinei Slate, după cartea lui Alec Blenche, revine pe scena Sălii UnderGrant. Copii sunt invitați să pornească alături de voinicul Erus într-o aventură plină de peripeții în Valea Răbdării. Cei mici au ocazia să se bucure de o poveste despre prietenie și despre înțelegere, care aduce în prim plan răbdarea, una dintre cele mai prrețioase virtuți ale omului. La cererea mare a publicului, spectacolul are programate, în total, 22 reprezentații în zilele de 9, 10, 16, 17, 23 și 24 martie.

 

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. În anul 2018, Opera Comică pentru Copii a pus în scenă 741 de spectacole pentru care s-au vândut 135.000 de bilete.

 

Număr de vizualizări :758


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro