Spectacolul ”La comun”, la Timișoara

ian. 11th, 2019 | By | Category: Postcard

Cel mai nou spectacol al regizorului Radu-Alexandru Nica le oferă spectatorilor  timișoreni prilejul seducător să locuiască…”La comun”,  vineri seara,  cu câțiva foarte buni actori ai Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”. Spectacolul ”La comun”, cu un text scris de Thomas Vintenberg și Mogens Rukov, propune o dezbatere despre proprietate privată și familie în societatea de astăzi, pornind de la cazul adevărat al unui grup de intelectuali care decid în 1975 să trăiască împreună într-o comună, având drepturi și obligații egale. Anna și Erik își transformă casa într-o oază socială în care proprietatea este abolită, invitând alți cinci oameni să trăiască la comun, cu drepturi și obligații egale. Microuniversul inițial armonios se fisurează când Erik se îndrăgostește de mult mai tânăra Emma și propune ca ea să se alăture comunității. Cum se vor reseta relațiile din comună? Cum se vor poziționa ceilalți membri? Cine va trebui să plece?

Vineri, 11 ianuarie2019, de la 19:00, în Sala Mare a Teatrului Maghiar, vor juca la comun actorii Bandi András Zsolt, Éder Enikő, Szilasi Eszter Júlia, Kocsárdi Levente, Aszalos Géza, Borbély B. Emília, Tar Mónika, Molnár Bence și Szabó Abigél, elevă la Liceul Teoretic „Bartók Béla” din Timișoara. Accesul spectatorilor sub 14 ani este interzis, iar traducerea în română va fi la cască.Biletele costă 24/12 lei și se pot lua la casierie sau online prin www.biletmaster.ro.

 

Foto : Petru Cojocaru

 

Număr de vizualizări :832


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro