Premiera oficială a one-man show-ului ”Mihăiță. Reconstituirea unei vieți”, la Teatrul de Comedie

ian. 25th, 2019 | By | Category: Eveniment

Vineri, 8 februarie 2019, ora 19.30, la Sala Studio, Teatrul de Comedie prezintă premiera oficială a one-man show-ului ”Mihăiță. Reconstituirea unei vieți”, cu George Mihăiță.  One-man show-ul ”Mihăiță. Reconstituirea unei vieți”, rememorează momentele definitorii ale biografiei marelui actor, după împlinirea a 70 de ani. Spectacolul are la bază, printre sutele de amintiri și de imagini din arhiva personală a lui George Mihăiță, lucrarea Doinei Papp, cu același titlu, apărută în 2018 la editura Tracus Arte. Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Este un spectacol special pentru o seară specială. O oră și… în care îmi  rememorez viața, fără cosmetizări, rămânând în fața publicului cel care sunt de fapt: George Mihăiță, actorul de film și de teatru, iubitorul de poezie, tatăl, cel care a creat o revistă pentru adolescenți… omul sincer din spatele rolurilor, cel care spune o poveste în cuvinte și imagini. O poveste care îi va motiva pe mulți să caute în ei înșiși resursele pentru a crește, pentru a se dezvolta.

Vă rog să-mi permiteți să închei aceste rânduri cu remarca lui Victor Ioan Frunză: „Un spectacol memorabil!”

                                                                                                                                                    George Mihăiță

 

 

Număr de vizualizări :1010


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro