ICR sărbătoreşte Ziua Culturii Naţionale fără clişee

ian. 25th, 2019 | By | Category: Postcard

Luni, 28 ianuarie 2019, Institutul Cultural Român de la Paris organizează un inedit și extraordinar eveniment muzical: în Salonul de Aur al Palatului Béhague, reședința ambasadorului României în Franța, va răsuna și vibra în ritmuri electro, într-un concept de concert imaginat de Cercle, muzică mixată și produsă de artistul român BOg. Produs de Cercle, programul va fi transmis în direct pe pagina Facebook Cercle şi a ICR Paris, începând cu 20:30 (ora Franţei). Originar din România, acest artist foarte cunoscut pe scena internațională electro, cu apariţii pe cele mai importante scene muzicale ale lumii, și-a creat o reputaţie de DJ, producător și artist având un gust, un stil, o integritate și o execuție formidabile. Iar unele din titlurile sale, cum ar fi “Moonlight” și „Rewired”, sunt deja hituri.

Evenimentul, etichetat de Sezonul România-Franţa, îşi propune să sărbătorească Ziua Culturii Naţionale urmând sloganul Sezonului: „să uităm de clişee!”. Astfel, seara electro promovează muzica electronică românească în cadrul conceptului marca  Cercle: muzică electronică accesibilă tuturor în spații neobişnuite, unele devenite monument istoric sau contând pentru patrimonial imaterial al umanității. Cercle are deja o experiență bogată a acestui concept unic, realizând până în prezent evenimente de acest gen în toată lumea: de la castelul din Fontainebleau la insule din mijlocul Pacificului, din Tahiti la Teatrul
antic din Orange sau chiar în Turnul Eiffel.

Concertul va fi urmat de un interviu în direct cu BOg și în cadrul căruia publicul conectat la eveniment via Facebook îi va putea adresa întrebări în timp real. Conform formatului emisiunii, ICR Paris va oferi artistului un cadou-surpriză, în timpul acestui interviu.

Pentru a viziona în direct acest concert excepțional și unic, conectați-vă pe pagina Facebook Cercle sau ICR Paris :
https://www.facebook.com/cerclemusic/
https://www.facebook.com/institutroumainparis/

Cercle, o media care produce și retransmite în direct concerte de muzică electronică din locații prestigioase Cercle este o instituție de media culturală dedicată promovării  artiștilor dar și locurilor deosebite, având ca obiectiv producerea unei experiențe sonore și vizuale de excepție și dorind sensibilizarea auditoriului la patrimoniu, artă și cultură franceză.

Număr de vizualizări :759


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro