Cum ar fi dacă ai avea ocazia să îți mai trăiești încă o dată tinerețea?

ian. 22nd, 2019 | By | Category: Eveniment

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Dramaturgilor Români, anunță cel mai nou spectacol care va avea prima reprezentație în acest weekend. ”Doamna Godot”, de Olga Delia Mateescu, piesă de teatru lansată în cadrul FNT 2018. Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, de la ora 19.00, în sala „Ion Băieșu” a Teatrului Dramaturgilor Români sunteți invitați la spectacolul ”Doamna Godot” de Olga Delia Mateescu, regia Felix Crainicu, o dramă pigmentată cu umor absurd. ”Doamna Godot” este un spectacol  surprinzător, plin de suspans, în care tensiunea este fragmentată doar de momentele debordante de umor ale Ioanei Pavelescu și ale Alexandrei Stroe, cele două actrițe care își asumă roluri ofertante, de dramă psihologică, minuțios investigată de regizorul Felix Crainicu, în decorul minimalist conceput de Andreea Sorina Paraschivoiu. Trăirile eroinelor sunt abisale, dar ironia aparține întotdeauna destinului. Muzica este creată de Alexandru Nucă, iar video este realizat de Radu Crăciun. AgențiadeCarte.ro este partener media.

 

Spectacolul este supratitrat în limba engleză.

Biletele pot fi rezervate la 0756 021 106, achiziționate pe www.bilet.ro sau la sediul teatrului din Calea Griviței nr. 64-66.

Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

 

Număr de vizualizări :856


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro