Alexandra Băeții lansează ”Impactul. Povestea completă”, la UNATC

ian. 31st, 2019 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 10 februarie 2019, orele 11.00, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, Sala ”ILEANA BERLOGEA” (Str. Matei Voievod nr.75-77 ), Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică și Editura Zorio vă invită la festivitatea prilejuită de lansarea cărții ”I M P A C T U L. POVESTEA  COMPLETĂ”, de Alexandra Băeții.  Invitați speciali: Adelaida Zamfira – Actriță; Marcela Stan  – profesor de Limba și Literatura Română; Petre Crăciun – director Editura Zorio; Ovidiu Georgescu – decan Facultatea de Film. În cadrul evenimentului va fi prezentată și agenda motivațională  ”Iubește cu impact, trăiește cu impact, visează cu impact, viața estre o călătorie”.

 

 

 

Alexandra Băeții este născută în data de 10 februarie 2004 și  este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național Sfântul Sava. A lansat prima parte a romanului ”IMPACTUL” în 2017, la Librăria Mihai Eminescu din București.

 

www.youtube.com/watch?v=kjDS36wNOdc

www.youtube.com/watch?v=8IBupnEg02k

 

Îi place să ajute oamenii, este pasionată de dezvoltarea personală, iar în 2018 a introdus pe piață, în Librăriile Cărturești, o agendă motivațională prin care își propune să motiveze oamenii să-și îndeplinească propriile visuri. Practică voluntariatul în cadrul Fundației Girl Up Romania, fundație care se ocupă de sprijinirea fetelor pentru a avea acces la cea mai bună educație, cele mai bune resurse și pentru a găsi sprijinul și încurajarea de care au nevoie.

De asemena, ajută la efectuarea temelor copiilor din Centrul de zi pentru copii ”SF. Muceniță SOFIA”, tot pe bază de voluntariat,  așezământ ce funcționează în cadrul Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Centrul desfășoară activități în domeniul protecției copilului, având ca beneficiari copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, elevi în clasele pregătitoare și clasele I-VIII, proveniți din familii defavorizate social.

 

www.agentiadecarte.ro/2017/02/debut-literar-la-13-ani-%E2%80%9Dimpactul%E2%80%9D-un-roman-de-alexandra-bae%C8%9Bii-la-editura-zorio/

www.agentiadecarte.ro/2017/02/impactul-file-de-poveste/

 

Număr de vizualizări :1279


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro