”Săftița” lui Marius Mihalache are o invitată specială, Alexandra Ungureanu!

dec. 28th, 2018 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 29 decembrie 2018, de la ora 20.00, pe scena Sălii Studio, Marius Mihalache și al său proiect de suflet, extraordinarul concert ”Săftița”, care se bucură de mare succes la Teatrul Național din București, înmulțindu-și de la o reprezentație la alta numărul fanilor, revine în scenă pentru încă o dată la sfârșitul acestui prim an la TNB. Un nou prilej de sărbătoare, ca o punte magică între Crăciun și Revelion.

 

 

 

 

 

Invitată specială în această seară este Alexandra Ungureanu, apropiată de Naționalul bucureștean prin cel mai recent proiect al său: într-un inedit parteneriat cu actorul Marius Manole, tânăra solistă lansează în această perioadă melodia “Iarna mea”. Cunoscută de mulți ani pe piața muzicală, Alexandra Ungureanu a revenit la începutul acestui an cu un nou proiect care explorează îmbinarea între sound-ul electro-pop, instrumente tradiționale și folclor autentic. Înainte de “Iarna mea”, în această toamnă Alexandra Ungureanu lansa piesa “Vântule”, inspirată de trăirile sale personale, iar în primăvară a colaborat cu Marius Moga pe hitul “Bate, bate”.

 

S-ar zice că nici nu se putea găsi cineva mai potrivit pentru a deschide ușa Săftiței în calitate de invitat special, alături de Marius Mihalache – supranumit de un cronicar român”un Paganini al ţambalului”, Arabela Nicolau (voce), Marius Gagiu (flaut, caval), Lorin Mihalache (tobe).

 

Dacă ar fi numai momentul ce ridică sala în picioare de fiecare dată, duetul-duel instrumental al tatălui Marius cu fiul Lorin, cei doi Mihalache fiind considerați  un singur suflet cu două trupuri, și tot ar merita să prindeți unul din ultimele locuri pentru acest concert.

Oferiți-vă la final de an acest cadou rar numit Săftița (Balkanic Project by Marius Mihalache), carusel de ritmuri și torent de talent, într-o seară pe care nu o veți putea uita cu ușurință!

Bilete la Casa de bilete TNB (în foaierul Sălii Mari) și online, pe  www.mystage.ro.

 

Număr de vizualizări :1008


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro