Concert caritabil pentru copiii de la Valea Plopului

dec. 4th, 2018 | By | Category: Eveniment

Joi, 20 decembrie 2018, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la un concert caritabil pentru copiii de la Valea Plopului. Un număr de actori și cântăreți, printre care Andrei Ciopec, vor veni să ne încânte auzurile cu colinde nemuritoare de Crăciun.

”Luna decembrie este luna cadourilor. Pentru mulți dintre noi, dulciurile și bucatele savuroase de pe masa de Crăciun sunt nelipsite. Însă, pentru o parte din copii, acest lucru este aproape imposibil de imaginat. Asociația Arte dell’Anima, fidelă crezului său, acela de a dărui arta sufletului către suflete, organizează în acest an un concert caritabil pentru copiii de la Valea Plopului, îngrijiți de Părintele Nicolae Tănase.

Să ne amintim și în această lună de cei cu care viața nu a fost atât de darnică și să le întindem o mână de ajutor. Din puținul nostru, să dăruim și altora. Căci, ce pentru noi e puțin, pentru ei înseamnă o mare bucurie.

Bucurați-vă! Bucurați-vă alături de noi, iar din preaplinul sufletului dăruiți și altora mai necăjiți. Orice gest și sumă contează!

Biletele sunt disponibile în rețeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/spectacole/colindam-pentru-copiii-de-la-valea-plopului-1492/

Toate încasările vor fi donate către această cauză.

Vă așteptăm!”, anunță printr-un comunicat de presă Teatrul Arte dell’Anima

 

Număr de vizualizări :567


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro