Topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Târgul Internațional GAUDEAMUS 2018

nov. 19th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Așteptat cu nerăbdare de publicul pasionat de  thrillerele semnate de Guillaume Musso, romanul ”Un apartament la Paris” a dominat topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Târgul Internațional Gaudeamus Carte de învățătură, desfășurat în perioada 14 – 18 noiembrie 2018. Scris în stilul cu care ne-a cucerit romancierul francez, acest bestseller tulburător ne poartă în viața misterioasă a unui celebru pictor.

Veniți în număr mare la Gaudeamus pentru a-și achiziționa cea de-a XIII-a carte – Viziunea  – din noua serie Puterea celor Trei, fanii Pisicilor Războinice au plasat acest titlu pe locul al doilea în topul celor mai vândute cărți prezente în standul ALL.

Sosit de la tipar direct pe rafturile de la Gaudeamus, volumul Atingerea, de David J. Linden, ocupă locul al treilea în topul vânzărilor ALL la Gaudeamus. Într-un stil personal și prietenos demn de un romancier, autorul transformă noțiunile de neurologie în informații accesibile. Poveștile și argumentele sale uimitoare arată cum ne definește atingerea ca ființe umane, influențând alegerile pe care le facem în viață.

Gena. O istorie fascinantă s-a aflat și la Gaudeamus în topul preferințelor cititorilor noștri. Povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer, s-a plasat pe locul al patrulea în topul vânzărilor de la standul Editurii ALL.

The Leader in Me, cartea care a generat transformări impresionante în școlile din întreaga lume, inspirând elevii să își însușească mentalitatea de învingători, s-a aflat pe locul al cincilea în ceea ce privește vânzările Editurii ALL la Gaudeamus. Scris de expertul în leadership, Stephen R. Covey, volumul reușește să redefinească rolul școlii în evoluția noastră, propunând o soluție la criza educației cu eficiență 100% confirmată practic.

 

 

 

Număr de vizualizări :828


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro