Lansarea cărții – instrument de lucru „Abecedar de tipar”

nov. 29th, 2018 | By | Category: Postcard

Joi, 29 noiembrie 2018, în cadrul COMISIEI PROFESORILOR DE PSIHOPEDAGOGIE SPECIALĂ a CȘEI ” MARIA MONTESSORI” CONSTANȚA, d-na prof.  BOANTĂ MIHAELA, aflată la a patra apariție editorială, a promovat cartea – instrument de lucru ”ABECEDAR DE TIPAR”.

Această apariție a fost posibilă datorită unei echipe de oameni minunați care a sprijinit financiar, prin sponsorizare, tipărirea acestei publicații, care va îmbogăți fondul de carte al bibliotecii instituției și de care va beneficia fiecare elev și cadru didactic din școală.

 

Cartea este destinată învățării cititului, alfabetizării și dezvoltării comunicării (atât elevilor din învățământul special, cât și celorlalți elevi sau preșcolari), este realizată într-o manieră ușoară și de actualitate, ținând cont de specificul elevilor care abia se familiarizează cu cititul, este însoțită de imagini sugestive iar textul este prezentat ținând cont de anumite reguli logopedice.

 

Autoarea cărții a lucrat în colaborare cu d-na  prof. de arte plastice SFETCU MĂDĂLINA – OANA –  realizatoarea (în întregime)  a ilustrațiilor, d-na prof. logoped  CREȚU ROXANA ELENA – responsabilă cu partea logopedică a conținutului și dl. prof. GALIU SILVIAN –  realizarea copertei.

 

Număr de vizualizări :638


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro