Cenaclul 9, la Galați

nov. 29th, 2018 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, ora 19.00, la Hanul Izvor ( Str. Sindicatelor nr.27, Galați), Asociația culturală Direcția 9 vă invită la o nouă ediție a Cenaclului 9, o ediție ”in memoriam Ciprian Chirvasiu și Marius Dumitrescu”. Vor susține recitaluri de poezie: Ionela Anciu, Corneliu Antoniu, George G. Asztalos, Florin Ciocea, Diana Corcan,  Irina Lazăr, Luminița Potîrniche, Corneliu O. Rodeanu, Adi G. Secară, Adrian Suciu, Veronica Teodoru, Simona Toma, Ioan Vieru, Tudor Voicu. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

 

 

Direcția 9 este o asociație culturală înființată, în anul 2013, de poetul Adrian Suciu. Scopul asociației este sprijinirea, editorial și financiar, a poeților debutanți, dar și revalorizarea și reintroducerea în circulație a unor poeți consacrați. Direcția 9 își propune să aducă poezia în fața oamenilor prin organizarea de recitaluri, turnee și înregistări video. Acordă premii literare și este prezentă la evenimente literare naționale și internaționale. Conceptul prin care se realizează promovarea poeziei poartă numele de „Poezia vie”. În 2015 a fost inaugurat Cenaclul 9, destinat stimulării creativității tinerilor poeți.

„Suntem o entitate privată, nu datorăm nimic establishment-ului literar autohton, ne asumăm proiecte literare și culturale, precum și parteneriate și colaborări, în deplină libertate, fără alte criterii decît binele și frumosul în accepțiunea noastră.” (Adrian Suciu)

Facebook: www.facebook.com/directia9/

 

Număr de vizualizări :753


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro