Un nou spectacol, la Teatrul Dramaturgilor Români

oct. 25th, 2018 | By | Category: Eveniment

Vineri, 26 octombrie și duminică, 28 octombrie 2018, Teatrul Dramaturgilor Români prezintă spectacolul ”MARGO” de Alina Suărășan, regia Alexandru Maftei. Textul ”MARGO” a fost desemnat cel mai bun text în cadrul concursului “Unirea în destine individuale” , proiect inițiat de Teatrul Dramaturgilor Români cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București și are ca scop promovarea culturii, istoriei și valorilor naționale prin dramaturgia românească. Regia spectacolului este semnată de Alexandru Maftei, regizor premiat în prima ediția a Festivalului Dramaturgiei Românești Contemporane pentru spectacolul ”Nina sau despre fragilitatea pescărușilor împăiați” de Matei Vișniec (Teatrul de Comedie).

Despre noul spectacol al Teatrului, Alexandru Maftei spune: Doi copii ai căror părinți sunt plecați din țară să muncească în străinătate încearcă să supraviețuiască alături de bunicul lor în România anilor ’90. Când bunicul nu mai poate avea grijă de ei, Margo, un personaj lunatic, marginalizat de societate, încearcă să îi ajute în felul ei antrenându-i pe copii într-o lume iluzorie care riscă să se dezintegreze la impactul cu realitatea. Cum se va termina acest joc al minciunii care se petrece pe muchie de cuțit și fără plasă de siguranță veți afla într-un spectacol emoționant susținut de partituri actoricești memorabile: Dana Voicu, Cătălina Oance, Andrei Iordache, Vasile Toma, Paul Chiribuță, Cristian Ioniță.

Scenografia spectacolului îi aparține lui Vali Ighigheanu.

Biletele se pot achiziționa pe www.bilet.ro sau rezervate la 0756021106.

 

Număr de vizualizări :860


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro