Prozatorul Lao Ma lansează două volume de proză scurtă, la Librăria ”Mihail Sadoveanu”

oct. 30th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Prozatorul Lao Ma ne oferă în două volume de proză scurtă un regal de umor chinezesc contemporan tradus în limba română de către Maria Bălașa prin osârdia editurii bucureștene Rawex Coms – directoare Raluca Tudor. Ceremonia de umor în cantități care nu pot fi neglijate va avea loc vineri, 2 noiembrie 2018, orele 17.00, la Librăria Mihail Sadoveanu din București, str. Academiei nr. 7, subsol.

În buna tradiție a umorului chinezesc, Lao Ma ne introduce în absurdul vieții de zi cu zi din China de astăzi, totul fiind văzut prin psima situației umoristice, golite de orice urmă de tragism.

Veniți să ascultați și să râdeți din rărunchi, să râdeți din adâncul sufletului, să râdeți cu lacrimi, să râdeți până vi se taie respirația. Cu Lao Ma.

 

Număr de vizualizări :655


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro