Prezentarea albumului „Gigi Căciuleanu – l’HommeDanse”, la Consiliul Internațional al Dansului – CID UNESCO

oct. 29th, 2018 | By | Category: Postcard

Vineri, 26 octombrie 2018, Contesa Françoise de Caulaincourt, Președinte CID – France, a prezentat la Paris, albumul „Gigi Caciuleanu – l’HommeDanse”.

Prezent la evenimentul Consiliului Internațional al Dansului (Conseil International de la Danse) UNESCO de la Paris, Gigi Caciuleanu întrebat cine este, răspunde simplu: Je suis quelqu’un qui danse (Sunt cineva care dansează…).

Autoarea albumului editat de ICR și Editura NEMIRA, cu sprijinul JTI si al Fundației Art Production, tradus în limba franceză, este Ludmila Patlanjoglu, binecunoscut teatrolog și critic de teatru, președinte onorific al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (AICT) / secția română– Teatrologie.

Protagonist şi creator al unor capodopere scenice, conducător de companii reputate, pedagog cu vocaţie, Gigi Căciuleanu este o voce originală şi profundă a dansului contemporan internațional.

 

Număr de vizualizări :657


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro