Expoziția „CENTENart” , la Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” din Galați

oct. 11th, 2018 | By | Category: Postcard

Luni, 15 octombrie 2018, ora 17.00, Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Regiunea 2 Galaţi în parteneriat cu Asociaţia „Galaţi, oraşul meu” vă invită la vernisajul expoziţiei de sculptură, pictură, artă fotografică şi embleme militate: ”CENTENart”.

Expozanţi:

Nour GHEORGHE – sculptură

Tot ceea ce facem sunt mărturii în timp ale frumosului trecute prin eul fiecăruia. Ce faci pentru tine se termină odată cu tine, ce faci pentru alţii, faci pentru veşnicie.

Cătălin – Irinel IONESCU – pictură şi sculptură

Viaţa este trecătoare. Arta a fost, este şi va fi mereu nemuritoare! Unii oameni aleg doar cuvintele, eu aleg sculptura şi pictura, pentru a comunica dincolo de cuvinte!

Florin – Ciprian MOCANU – fotografie

Prin intermediul obiectivului fotografic, încerc să surprind momente, locuri şi persoane, care să rămână mărturii în timp şi care să transmită, la rândul lor, privitorului emoţia clipei.

Gabriel RĂILEANU – fotografie

Fotografia reprezintă pentru mine exprimarea trăirilor din călătoriile mele și de la evenimentele la care particip.

Silviu IORGA – embleme militare

Colecţionează de opt ani embleme şi însemne de poliţie din toată lumea. Ele au fost obţinute de la colegii români şi străini cu care a executat misiuni în comun, prin schimburi cu alţi colecţionari dar şi cu ajutorul colegilor care execută misiuni externe.

Bogdan Ionuț ROTARU – fotografie

Elev, membru al Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”, Bogdan Rotaru a fost atras de mirajul imaginii fotografice încă de mic, împărtăşind punctul de vedere al lui Émile Zola: nu poţi spune că ai văzut un lucru până nu l-ai fotografiat.

Evenimentul se va desfăşura în Lapidarium, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2bis, lângă Biserica Greacă.

Număr de vizualizări :870


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro