Succes fabulos al tenorului Juan Diego Flórez si al sopranei Teodora Gheorghiu pe scena Operei din Bucuresti

sept. 9th, 2018 | By | Category: Postcard

Juan Diego Flórez, unul dintre cei mai apreciațitenoridin lume, a fost protagonistul unuia dintre cele mai sonore evenimente din lumea operei din ultima perioadă din România, pe scena Operei Naționale București. Concertul extraordinar a fost organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în parteneriat cu Opera Națională București, co-producător TVR1. Juan Diego Flórez a fost acompaniat de orchestra Operei, sub bagheta dirijoruluiMihnea Ignat. Alături de Juan Diego Flórez, pe scena Operei a evoluat soprana Teodora Gheorghiu, care a impresionat publicul atât în dificile arii de belcanto, cât și în duetele cu tenorul Juan Diego Flórez.

La cererea entuziastă a publicului, soliștii au mai oferit la bis o variantă emoționantă a ariei O mio babbino caro din Gianni Schicchi de Puccini, o versiune colorată și plină de patos a canzonettei Granada și cekebrul duet O soave fanciulla din Boema de Puccini în care Teodora Gheorghiu și Juan Diego Flórez s-au armonizat extraordinar, încheind seara în uralele audienței.

Număr de vizualizări :796


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro