Robert Şerban lansează ”Tehnici de camuflaj”, la librăria “La Două Bufnițe” din Timișoara

sept. 19th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 26 septembrie 2018, de la ora 17.30, la librăria “La Două Bufnițe” din Timișoara (Piața Unirii, nr. 11, intrarea de pe str. Matei Corvin), va avea loc lansarea cărții ”Tehnici de camuflaj”, de Robert Șerban, apărută la editura Tracus Arte. Despre autor și carte vor vorbi criticii literari Mircea Mihăieș și Cornel Ungureanu.

Robert Şerban este scriitor și jurnalist, președintele Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara, realizatorul emisiunii culturale de televiziune „Piper pe limbă” (TVR Timișoara și TVR 3)  și redactor al revistei “Orizont”. Autor a 20 de cărți de beletristică, majoritatea de poezie, pentru care a primit mai multe premii literare. A fost invitat la festivaluri internaționale de literatură și a susținut lecturi publice din poezia sa în Serbia, Germania, Elveția, Austria, Ungaria, Israel, Polonia, Ucraina, Cehia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Belgia, Danemarca, China. Poeziile i-au apărut în antologii și reviste în limbile germană, sârbă, maghiară, poloneză, cehă, engleză, spaniolă, franceză, italiană, olandeză, macedoneană, daneză, norvegiană, ebraică, suedeză, arabă, ucrainiană, idiș etc.

Număr de vizualizări :957


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro