Centenar Fest

sept. 24th, 2018 | By | Category: Eveniment

În perioada 29-30 septembrie 2018, seria de evenimente dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri continuă cu Centenar Fest, un eveniment muzical organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB, în parteneriat cu Asociația „Sfinții Români”, pe Esplanda Arenei Naționale. Scena Centenar Fest va găzdui un spectacol impresionant de sunete, lumini și proiecții, prilej cu care spectatorii se vor putea bucura atât de concertele rock, folk și alternative susținute de trupe din România și Basarabia cu live band, cât și de momentele artistice menite să rememoreze pricipalele secvențe ale celor două mari evenimente istorice − Războiul de Independență și Primul Război Mondial. În cele două zile de festival, publicul va putea urmări concertele desfășurate pe scenă de trupe și interpreți consacrați ai industriei muzicale românești.

Vor cânta: Zdob și Zdub, Cargo, Spitalul de Urgență , Cristi Minculescu, Krypton, Nimeni Altu’, Dspekt, raku, Focul viu, Cedry2k, Sişu Tudor, Dragonu’ AK47, Cuibul, Lupii, Cristi Teodorovici, Vlad Miriță, Gândul Mâței, Andrei Păunescu, Via Dacă, K-LU, proiecții în aer liber cu filme istorice, toate acestea având loc într-o atmosferă relaxată, cu spații gastronomice și recreative.

Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :754


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro