”Extension+”, la UNAgaleria

sept. 17th, 2018 | By | Category: Postcard

Miercuri, 19 septembrie 2018, ora 18:30, UNAgaleria (Combinatul Fondului Plastic, str. Baiculesti nr. 29) vă invită la vernisajul expoziției ”Extension+ ”. Expoziția va fi dechisă în perioada 19-30 septembrie 2018.

Extension+ face parte dintr-o suită de acțiuni expoziționale cu caracter experimental și aduce împreună studenți și absolvenți UNARTE.
Fiind o expoziție de grup, propune discursuri care abordează teme și subiecte diferite. Ele au ca numitor comun: cercetarea aprofundată în construirea de imagini bidimensionale și obiecte tridimensionale.
Extension+ este un demers artistic în care imaginea este asumată ca „vehicul” în exprimarea artistică, cercetarea fiind realizată prin prisma diferitelor filtre și medii, reliefând importanța tehnicii pentru întregul demers.
În plan secund, expoziția de față își propune radiografierea, asumarea și afirmarea unor repere de ordin practic și teoretic și elaborarea unei metodologii alternative.

Curator:
Horatiu Lipot

Expun:
George Bizgu
Anca Constantinescu
Adrian Dica
Laszlo Forray
Albert Kaan
Razvan Nastase
Laura Niculescu
Razvan Radu
Daniel Rosca
Andrei Simion
Alice Voinea

Număr de vizualizări :601


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro