”Să ne amintim de Neagu Djuvara”: 102 ani de la naștere

aug. 28th, 2018 | By | Category: Eveniment

Joi, 30 august 2018, de la ora 19:00, Fundația Calea Victoriei și editura Humanitas vă invită la un eveniment dedicat memoriei domnului Neagu Djuvara, istoric şi eseist, autor Humanitas, apreciată personalitate culturală. Domnia sa a fost primul lector al Fundației Calea Victoriei. Evenimentul ” ne amintim de Neagu Djuvara” este organizat la împlinirea a 102 ani de la naşterea acestui aristocrat şi mare om de cultură și va fi găzduit în eleganta Sala de Marmură, prin amabilitatea Cercului Militar Național. Invitaţii serii sunt istoricul Georgeta Filitti şi Matei Neagu Iosipescu, trainer la UNICEF România, ambii apropiaţi ai domnului Neagu Djuvara.

”În această seară specială, vom evoca rolul domniei sale în viaţa culturală din România ultimelor trei decenii, talentul său de a populariza subiecte din istoria românilor şi din istoria universală, precum şi charisma care l-a făcut atât de apreciat de publicul de toate vârstele.

Participanţii la eveniment se vor bucura de o expoziţie cu vânzare ce va cuprinde toate cărţile semnate de Neagu Djuvara, publicate de editura Humanitas. Alături de noi se va afla familia domnului Djuvara, precum și prieteni apropiaţi ai domniei sale.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Lechburg – care ne va oferi vinuri organice din Transilvania de la Crama Lechburg – și Sempre Sano Catering – care ne va oferi gustări delicioase.

Participarea la acest eveniment special este gratuită și se face pe bază de înscriere pe adresa contact@victoriei.ro – în limita locurilor disponibile.” – Fundația Calea Victoriei

Număr de vizualizări :594


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro