Stelian Tănase lansează volumul ”Partida de vânătoare”

mai 17th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 18 mai 2018, orele 19:00, la Librăria Humanitas Cișmigiu, Editura Vremea vă invită la lansarea cărții „Partida de vânătoare” de Stelian Tănase. Alături de scriitorul Stelian Tănase vor lua cuvântul: Carmen Mușat, Octavian Soviany, Silvia Colfescu (directorul Editurii Vremea).”Partida de vânătoare” este un roman foileton extrem de actual ca subiect, cu o tânără scriitoare aspirantă în rolul personajului principal. O carte despre… o carte, scrisă cu umor, energie și ironii de tot felul.

Personajul principal din „Partida de vânătoare” este Țumpi, o femeie de 30 de ani, ce trăiește schimbarea prefixului vârstei sub forma tuturor crizelor posibile – sentimentală, profesională și de identitate. Țumpi se apucă însă de scris și evadează în universul propriei cărți, exploatându-și personajele emoțional și sexual pentru a câștiga faimă printre cititori. De-a lungul efortului creator, Țumpi se va prăbuși în toate capcanele scriitorului aspirant.

Acest personaj este unul foarte actual, în contextul  epocii noastre: tinerețea se întrepătrunde cu maturitatea trezind prematur spaima de îmbătrânire, eșecul sentimental devine o condamnare la veșnică singurătate, jobul reprezintă o nesfârșită pendulare între agonie și extaz. Salvarea e în scris.

Număr de vizualizări :940


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro