Ingenious Drama Festival dă startul înscrierilor pentru ediția 19 – Originar/Original

mai 4th, 2018 | By | Category: Postcard

Ingenious Drama Festival deschide înscrierile pentru ediția a 19-a festivalului de teatru, aflat sub egida asociației Ingenious Drama. Între 1 mai și 1 iunie 2018, toți adolescenții pasionați de teatru sunt așteptați pe site-ul oficial pentru a-și depue înscrierile.

Orientându-se către un public din ce în ce mai larg, festivalul își schimba și identitatea, cu un nou logo și un concept futuristic provenit din propria istorie, ORIGINAR/ORIGINAL, care marchează evoluția sa de-a lungul anilor: de la un eveniment restrâns organizat de British Council, la unul organizat în totalitate de 80 de adolescenți din Bacău, acolo unde ajung peste 350 de oameni din toată țara, dar și din străinătate.

Parcă mai ingenios ca niciodată, ediția de anul acesta aspiră să își detroneze predecesoarele și își provoacă participanții să se întoarcă la originile festivalului, care a devenit o a doua casă pentru cele 19 generații care au trecut pragul Teatrului Municipal George Bacovia.

Înscrierile vor fi deschise până pe data de 1 iunie,pentru toate cele patru categorii ale festivalului:

Trupe, One Man Show, One Man Show Studenți și Dramaturgie

Pentru înscrieri și mai multe informații accesați site-ul oficial ID Fest, proaspat scos din cuptor:

dev.ingeniousdrama.com/

Număr de vizualizări :501


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro