Festivalul ”Teatru sub lună”, la a 4-a ediție

mai 2nd, 2018 | By | Category: Eveniment

În perioada 29 iunie- 15 iulie 2018, de vineri până duminică, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești, situată la 3 minute de metrou, se va desfășura cea de-a patra ediție a Festivalului de teatru urban în aer liber ”Teatru Sub Lună”. Această ediție reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn. Pe durata a 3 weekend-uri regizori cu renume vor aduce pe scena festivalului spectacole de comedie în premieră. Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum. Pe lângă acestea, festivalul mai aduce și concerte din genuri de muzică precum jazz, acustic, underground și alternative.

9 spectacole de comedie
9 concerte de jazz, rock acustic și alternativ, balade
30 artiști care vor expune: fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume și multe altele
Standul Editurii InDArt cu sute de cărți

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Regizorul Bogdan GAGU, fondatorul InDArt, va urca pe scenă cu 4 spectacole noi și pline de savoare, așa cum v-a obișnuit în ultimii ani.

1. „Traieşte-ţi Fanteziile” cu Adriana Guluţanu, Florin Georgescu, Mihai Hurduc, Alexandru Iordache, Silvia Gagu

2. „Şoimul” cu Silvia Gagu, Cristian Mardare, Claudiu Cîrţînă

3. „Chiriaş clandestin” cu Silvia Gagu, Cristian Mardare, Eduard Bot, Ciprian Almăşan, Bianca Anastasiu, Adriana Guluţanu

4. „Cine va avea grijă de mine după ce voi muri?” de Miguel Alcoforado

TEATRUL RECUL ne va încânta în una din seri cu un show de improvizație așa cum doar ei știu. Pentru prima oară pe scena festivalului nostru RECUL promit un show incendiar plin de hohote de râs.

ANCA MARIA COLȚEANU a acceptat invitația noastră de a regiza un spectacol produs de Teatrul InDArt și Bogdan Gagu, și va debuta pe scena festivalului cu un spectacol plin de umor “Rasul e strict interzis” cu o distribuție de excepție: Adriana Titieni, Cosmin Sofron, Irina Stefan/Flavia Diana Hojda

DAN VICTOR, regizorul care a surprins toată lumea teatrală va debuta în cadrul Teatrului InDArt cu un spectacol de Marivaux, având în distribuție cunoscuții actori InDArt: Silvia Gagu, Adriana Guluțanu, Edi Bot, Corina Ivanov

STAND-up fara vulgaritate cu Marius Gheorghiu, Tipul ăla dezbrăcat complet, de la Românii au Talent. Peste 2000 de showuri in 14 ani – Stand up comedy – live!
Initiatorul singurului show de stand up comedy FARA VULGARITATE din ROMANIA!

Iar surprizele nu se opresc aici.
Trupe de MUZICĂ

ȚAPINARII
BALAURUL de la TROOPER și invitați
UMBRA – alternative acustic rock
BARTER
WILDSIDE – acustic rock
APPLE JUICE – jazz
Anti HEROES
+more TBA

Expoziţia de ARTĂ

1. Wood Be Nice – wood home decor
2. IP Studio Art – cadouri din fier forjat
3. S Brothers – Premium wood handmade products
4. Imarie – colecţie de costume
5. Editura INDART
6. Florin Gândilă – expoziţie colectivă de fotografie
7. Daniel Zlota – expoziţie de pictură
8. Camera Luminoasă – fotografie
9. Radu Bejan – fotografie şi video
+more TBA

PROGRAM

în fiecare zi de festival, vineri-duminică

18:00 – open gates
– vizitarea expozițiilor, chill-out music
– colțul de carte și hamacul de lectură
– socializare pe terasele Quantic
20:00 – TEATRU
21:30 – CONCERT ACUSTIC

Abonamente și bilete:

PRESALE

3 day PASS – de la 76.10 lei – DOAR primele 100 de pass-uri
Full PASS – de la 162.50 lei – DOAR primele 50 de pass-uri

în ziua evenimentului
Acces 1 zi – 50 lei
3 day PASS (oricare 3 zile la alegere) – 120 lei
Full PASS (îl poți da unui prieten dacă nu ajungi)- 250 lei

#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei.

Aceștia pot folosi arta ca mod de a înțelege actul artistic ca un produs accesibil, prin care se pot cunoaște mai bine atât pe ei înșiși, cât și pe cei din jur.

#teatrusublună este o inițiativă de îndrumare și informare cu scopul consolidării culturii contemporane.

ORGANIZATOR: Teatrul InDArt
Co-organizator: Quantic și MyStage

Număr de vizualizări :869


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro