Conferința „Presa românească la 1918”, la Iași

mai 11th, 2018 | By | Category: Postcard

Conferințele lunare dedicate Centenarului Marii Uniri, organizate de Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi, în parteneriat cu Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, care au debutat în luna februarie 2018, continuă la Palatul Culturii Iaşi.

Miercuri, 16 mai 2018, ora 18.00, vă invităm la conferința cu tema „Presa românească la 1918”, susținută de cercetător ştiinţific dr. Liviu Brătescu, în sala „Ştefan Procopiu” de la Palatul Culturii Iaşi.

Liviu Brătescu este doctor în istorie, cercetător științific la Academia Română Filiala Iași, Institutul de Istorie „A.D.Xenopol”- Catedra de Istorie Modernă a României.

A publicat şi coordonat mai multe volume de specialitate,  este organizator a unor activităţi ştiinţifice, coordonator de proiecte şi membru în proiecte de cercetare, a participat la numeroase conferinţe, simpozioane şi manifestări ştiinţifice locale, naţionale şi internaţionale.

Număr de vizualizări :705


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro