Campioana Italiei, Juventus Torino, aduce în premieră în România o tabără de fotbal

mai 31st, 2018 | By | Category: Postcard

După ce au admirat la televizor vedetele campioanei Italiei, Juventus Torino, tinerii fotbaliști din România au acum șansa să calce pe urmele lui Buffon, Dybala, Higuain, Mandžukić sau legendarilor Alessandro del Piero, Michel Platini, Dino Zoff, Zinedine Zidane. Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio, aduce în România celebra tabără de fotbal Juventus Torino, unde copiii și adolescenții vor fi antrenați pentru performanță în spiritul celei mai bune echipe de fotbal din Italia. Cei 180 de copii care vor avea acces la tabăra de fotbal (București, 15-27 iulie 2018) vor fi pregătiți de antrenori de la Juventus Torino.

Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbaliști cu vârste între 7 și 16 ani șansa unei experiențe unice: aceea de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene și de a afla din secretele celebrei școli de fotbal.

„Pentru mine este o onoare să pot aduce în România acest model de antrenament care a pregătit nume legendare ale fotbalului și a făcut performanță la nivel mondial. Clubul Juventus Torino înseamnă foarte multe lucruri pe care eu le iubesc, mai ales după ce am lucrat zece ani cu legendarul Roberto Baggio. Am doi băieți de 8 și 10 ani care abia așteaptă acest program de antrenament”, a declarat Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio.

Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, iar unele dintre ele vor fi deschise publicului. Echipa de antrenori italieni este condusă de  directorul tehnic al Școlii de Fotbal Sisport Juventus Torino, Eugenio Astorino. Alături de antrenorii italieni, vor participa la programul de pregătire, pentru suport, și antrenori din România.

Juventus Torino Training Camp va avea loc, în două serii, la Baza Sportivă Regal Sport-Coresi din București în perioada 15-27 iulie 2018.

Clubul de Fotbal Juventus Torino a fost înființat în 1897 și are în palmares 36 de titluri de campioană, 13 Cupe și șapte Supercupe ale Italiei. Echipa supranumită „Regina Italiei” mai are în palmares 11 trofee internaționale, dintre care două titluri de Liga Campionilor, o dată Cupă a Cupelor, trei Cupe UEFA, două Supercupe ale Europei, o Cupă Intertoto și și două Cupe Intercontinentale.

Unele dintre cele mai titrate nume care au jucat la Juventus Torino sunt: Alessandro del Piero, Gianluigi Buffon, Roberto Baggio, Roberto Bettega, David Trezeguet, Dino Zoff, Omar Sívori, Michael Platini, Zinedine Zidane, Gonzalo Higuain. Printre vedetele care au îmbrăcat tricoul echipei Juventus se află și românul Adrian Mutu.

Detalii pe www.juventus.com/campromania

Facebook: https://www.facebook.com/Juventus-Torino-Training-Camp-Rom%C3%A2nia-288271438379844/

Instagram: https://www.instagram.com/juventustorinotrainingcampro/

Număr de vizualizări :1207


One Comment to “Campioana Italiei, Juventus Torino, aduce în premieră în România o tabără de fotbal”

  1. Sincer, am rămas surprins de veste … Remarcabil!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro