”Dieta Ketogenica”, de Dr Joseph Mercola

mai 8th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Editura Atman anunță apariția volumului  ”Dieta Ketogenica”, de Dr Joseph Mercola. Dacă boala pornește ca urmare a unei disfuncții metabolice, tot ce trebuie să facem este să vindecăm această disfuncție. Cum însă? Este exact ceea ce vă va fi prezentat în această carte – cum să alegeți cu atenție substanțele nutritive și cum să folosiți diverse alte strategii inteligente care să declanșeze capacitatea înnăscută a organismului de a preveni bolile și de a se autovindeca.

“Bazată pe o cercetare științifica ireproșabilă și pe argumente solide, «Dieta Ketogenică» înlătură miturile periculoase despre dietele așa-zis sănătoase, dezvăluie adevăruri despre mâncarea pe care o consumăm, adevăruri pe care industria alimentară nu ni le va spune niciodată”. Mark Hyman, MD, autorul bestsellerului (conform NewYork Times) „Mănâncă grăsimi și slăbește”.

„«Dieta Ketogenică» este o adevărată comoară de informații practice, bazate pe dovezi, atât pentru medici, cât și pentru cititori. Având atât de multe informații convingătoare din domeniul nutrițional, această carte este o resursă esențială pentru fiecare medic, în formare sau deja practician, și pentru fiecare persoană care nu dorește să aibă nevoie de medici” Zach Bush, MD, endocrinology.

În cea mai esențializată formă a sa, teoria directoare a acestei cărți este dată de faptul că alegerile alimentare pe care le facem in fiecare zi ne influențează in mod direct mitocondriile. Iar dacă facem alegeri alimentare care imbunătățesc starea de sănătate a mitocondriilor, materialul genetic care se găsește la nivelul mitocondriilor va avea mult mai puține șanse să se deterioreze și să genereze o reacție in lanț, care să ducă la boală.

Puteți incepe să vă imbunătățiți starea de sănătate, să preveniți durerea și suferințele inutile, și să contribuiți la scăderea riscului de a suferi de boli grave (cum ar fi cancerul), aplicand ceea ce se cunoaște deja despre disfuncția mitocondrială.

Consider că a sosit timpul să punem intrebări pertinente cu privire la ipotezele larg acceptate despre cauzele cancerului și despre tratamentele oferite pentru cancer. Este necesar să ne deschidem mințile și să reevaluăm dovezile existente, recunoscand mai intai că știința nu are niciodată soluții definitive și că ințelegerea noastră actuală asupra biologiei evoluează mai rapid, pe măsură ce se realizează și se publică o cercetare mai obiectivă, mai imparțială și mai neutră.

Detalii: www.editura-atman.ro/index.php/books/dieta-ketogenica-dr-joseph-mercola

Număr de vizualizări :1054


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro