În Duminica Floriilor, la TEATRUL NAŢIONAL PENTRU COPII „ABRACADABRA” este Sărbătoare!

mart. 31st, 2018 | By | Category: Postcard

Acum 17 ani, în ziua de Florii, cortina Teatrului Național pentru Copii ABRACADABRA se ridica pentru prima oară, la Sala Atelier a Teatrului Național din București. În lumea de poveste a teatrelor dedicate copiilor apărea o nouă formă de joc teatral. Copiii au urcat pe scenă și s-au jucat de-a teatru’.

” Important a fost pentru noi ca cei mici să-și înfrângă teama și emoțiile și să participe, nu doar să asiste.

Anii au trecut, multe trupe de actori au îmbrățișat acest gest teatral, ceea ce face să ne simțim importanți și iată-ne în ziua de sărbătoare a Floriilor, la a 17-a stagiune.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi cu dragostea și cu aplauzele voastre. Fără voi, dragi spectatori mici și mari, noi nu puteam să ”fim”, să existăm.

În această zi de sărbătoare vă invităm să ne jucăm de-a Poveştile de Paşti.  Florile vor avea întâietate şi le vom cunoaşte poveştile, doar este ziua de Florii. Se apropie Sărbatoarea Învierii Domnului, cea mai mare sărbătoare de peste an a Românilor.  Această sărbătoare este legată de întreaga natură. Oare de ce tremură plopul? De ce plânge salcia? De ce se înroşesc ouăle? –  Poveşti pe care le veţi afla în Sala Media a Teatrului Naţional, duminică 1 aprilie (nu este păcăleală!).

Îi invităm pe toţi copiii care poartă nume de flori să ajungă la eveniment, pentru a le ura ”La mulţi ani”. Celor care nu au timp să vină la teatru, le dorim o Sărbătoare frumoasă.

Regăseşte credinţa

Regăseşte speranţa

Regăseşte lumina din tine

Să întâmpinăm ÎNVIEREA DOMNULUI aşa cum se cuvine! ”- Magicianul Poveştilor şi Asistenţii

❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani)

❀❀BILETE – la Casa de bilete TNB (în foaierul Sălii Mari)  –  şi   online, pe: MyStage.ro

Fotografii:  Florin Ghioca/TNB

Număr de vizualizări :670


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro