Expoziţia „Familii de artişti”, la Galeria Romană

mart. 21st, 2018 | By | Category: Postcard

Marți, 27 martie 2018, începând cu ora 19:00, la Galeria Romană, bd. Lascăr Catargiu, nr 1, sector 1, Bucureşti (Piaţa Romană), va avea loc vernisajul expoziției „Familii de artişti”.  Expoziția poate fi vizitată în perioada 27 martie – 27 aprilie 2018. Continuând seria expoziţională „Familii de artişti”, Galeria Romană vă propune o întâlnire cu Adela Petrescu, Ion, Maria şi Ruxandra Grigorescu, cu lucrări din anii ’60 până în primăvara aceasta, a lui 2018, de la studii după natură la studii de societate, de la visare la viaţa simplă. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Cu toată influenţa pe care părinţii o au la început, în mod normal, respectul cere tot atât de normal îndepărtarea (la ceea ce ar fi maturitatea) şi aflarea de caracteristici proprii. Aceşti „arbori genealogici” în care mai toţi de pe ramuri au legături cu artele vizuale, sunt de fapt crengi ale altor arbori, ai căror trunchiuri sunt încă şi mai vechi, şi, urmărindu-i, ajungem la culturi chiar din ţări vecine sau chiar mai îndepărtate. De la fiecare artist începe un alt arbore, nou, într-o creştere generală.

Parteneri: Catena pentru artă, Asociaţia Culturală Atelierele de Creaţie Pangratti.
Parteneri media: Evenimentul Zilei, Senso Tv, Jurnalul Bucureştiului, Intell News, Modernism, AgenţiadeCarte.ro

Număr de vizualizări :864


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro