Dumitru Constantin Dulcan, la Marile Întâlniri de la EXCELSIOR

mart. 26th, 2018 | By | Category: Postcard

Luni, 2 aprilie 2018, de la ora 19:00 , renumitul medic neurolog Dumitru Constantin Dulcan se va afla pe scena Teatrului EXCELSIOR, în dialog cu jurnalista Eveline Păuna. Cea de-a cincea ediție a Marilor Întâlniri de la EXCELSIOR va fi o ocazie unică de a descoperi noi dimensiuni ale Lumii, revelate de însuși autorul lucrării ”Inteligența materiei, best seller-ul care a bulversat lumea științifică românească încă de la prima sa apariție.

Profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog și psihiatru, autor a numeroase tratatate de specialitate, sintetizate ulterior în articole accesibile publicului larg care au avut un imens impact în spațiul rețelelor de socializare. Este membru al unor prestigioase societăți științifice naționale și internaționale, autor al unor brevete de invenții, fiind distins cu numeroase premii științifice și literare, atât în țară, cât și în străinătate. Dacă lucrările sale din anii ’80 ar fi avut șansa să fie traduse în limbile de circulație intrenațională, probabil că numele dr. Dulcan ar fi căpătat rezonanță puternică peste hotare.

Dumitru Constantin Dulcan „explică” fericirea, iubirea  și toate marile mistere ale lumii într-un stil original, la granița dintre spiritualitate și știință, dintre certitudini și întrebări rămase încă fără răspuns. Este numit „omul care a demonstrat că, în spatele tuturor lucrurilor, este Dumnezeu”, sau „omul care explică fericirea”. Credință și știință, știință și credință. Se pot înlocui cei doi termeni sau, dimpotrivă, merg mână în mână?!

Ediția din data de 2 aprilie a Marilor Întâlniri de la EXCELSIOR va fi, așadar, prilejul de a-l asculta pe profesorul Dulcan povestind despre acele mari întâlniri care i-au devenit sursă de inspirație de-a lungul timpului, dar și răspunzând la întrebările venite din partea publicului spectator.

Biletele pot fi achiziționate online, aici https://www.bilet.ro/event.php?id=14568 sau de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28). Pentru detalii, puteți accesa: http://www.teatrul-excelsior.ro/ sau http://www.marileintalniridelaexcelsior.ro/.

Marile Întâlniri de la EXCELSIOR este un eveniment care oferă publicului șansa unor altfel de întâlniri cu personalități marcante din diferite domenii, care, prin pasiunea și rezultatele remarcabile ale muncii lor desăvârșesc elita profesională a României. Fiecare dintre invitați va destăinui momente-cheie din parcursul lor profesional și personal, iar fiecare ediție a Marilor Întâlniri este o fereastră deschisă spre întâlnirile fundamentale care i-au ajutat să devină profesioniștii de astăzi.

Număr de vizualizări :1051


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro