Zece ani de afiş românesc la Lisabona

feb. 7th, 2018 | By | Category: Postcard

La împlinirea a 10 ani de funcționare a ICR Lisabona, instituția își face, dintr-o perspectivă inedită, un bilanț al activității desfășurate pe tărâm lusitan. Astfel, în galeria ICR din Rua do Barão se vor regăsi, în cadrul expoziţiei ICR Lisabona în afişe, câteva dintre cele mai reușite machete concepute pentru promovarea evenimentelor organizate la sediu sau în parteneriat cu instituții de prestigiu din Lisabona și din alte orașe portugheze.

Afișele urmăresc felul în care au evoluat programele ICR Lisabona, dar sunt în același timp și o oglindă cuprinzătoare a propunerilor pe care mediul cultural din România le-a făcut publicului portughez, în fața căruia a reușit, nu de puține ori, să se impună ca un furnizor de conținut artistic și cultural de prim ordin.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 8 februarie 2018, ora 19.00. Expoziția este deschisă până în 10 aprilie 2018, de luni până vineri, între orele 09.00 și 17.00.

Număr de vizualizări :803


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro