Lansarea cărții-album ”Ascuns în transparență” de Pavel Vereș și Robert Șerban, la MNLR

feb. 24th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 2 martie 2018, ora 17.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe), Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la lansarea cărții-album ”Ascuns în transparență” de Pavel Vereș și Robert Șerban, apărută la Editura Polirom. Printre cei așteptați să participe la eveniment se numără Pavel Șușară și Florin Toma. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

”Un ironic discret: ROBERT ȘERBAN” – aşa l-au caracterizat Şerban Foarţă şi Alex Ştefănescu pe timişoreanul Robert Şerban, care a debutat ca poet în 1994, cu volumul Fireşte că exagerez.
Robert Şerban s-a născut în anul 1970, la Turnu Severin. Absolvent al Facultăţii de Construcţii de la Politehnica din Timişoara (1995). Fost redactor la revista Forum studenţesc, la cotidianul Renaşterea bănăţeană, redactor şef la săptămânalul Focus Vest. Director editorial la Editura Brumar. A mai publicat volumul de versuri Odyssex (1996) şi e prezent cu poeme în Timişoara în trei prieteni (2003). Publicistică şi în Ochiul cu streaşină (2006). Memorialistică – în Cartea roz a comunismului (în colaborare). Antologii de poezie, din ţară şi străinătate, reţin versuri din creaţia sa.

Număr de vizualizări :986


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro