”Fluturii sunt liberi ”– dublu Mărțișor teatral, la EXCELSIOR

feb. 26th, 2018 | By | Category: Eveniment

Teatrul EXCELSIOR v-a pregătit un Mărțișor teatral de neuitat: Fluturii sunt liberi”, unul dintre cele mai emoționante spectacole din repertoriul său. În prima și a doua zi de joi a primăverii, pe 1 și 8 martie 2018, de la ora 19:00, pe scena Sălii „Ion Lucian” (Strada Academiei, nr. 28) sunteți îndemnați să vă deschideți larg aripile spre noi începuturi.

Veți avea ocazia să îi întâlniți pe Don și pe Jill, protagoniștii unei povești de dragoste care iese din tipare. Întâlnirea lor transcende timpul și limitele oricărui scenariu clasic și devine o prețioasă lecție despre ceea ce înseamnă să vezi cu ochii inimii și să privești dragostea ca pe un zbor curajos spre împlinirea visului de a fi liber, dincolo de orice obstacol fizic. Don și Jill vă vor împărtăși minunata lor poveste, se vor îndrăgosti, se vor pierde și se vor regăsi apoi ca într-un zbor liber de fluture. Pe scena Teatrului EXCELSIOR, povestea lor transformă efemerul clipei în eternitate.

Actorii Ioana Anastasia Anton și Alex Călin dau viață celor două personaje cuceritoare și le dezvăluie povestea într-un spectacol vibrant care are ceva de oferit fiecărui spectator: emoție și visare, comedie și dramă, sensuri profunde și o mare doză de imprevizibil. Un spectacol care nu surprinde viața în culori precise, ci explorează acele infinite nuanțe care desenează linia fină a orizontului, între a privi și a vedea. Fluturii sunt liberi surprinde metamorfozele care îi fac pe oameni să devină ceea ce sunt cu adevărat.

Trailer-ul spectacolului poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=OChZ6C3jrr4. Informații despre spectacol pot fi accesate aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/fluturii-sunt-liberi/.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28) sau online, de pe website-ul http://www.bilet.ro.

Fluturii sunt liberi
de Leonard Gershe

Distribuția:
Don – Alex Călin | Jill – Ioana Anastasia Anton |
Doamna Baker – Catrinel Dumitrescu | Ralph – Șerban Gomoi

Regia: Erwin Șimșensohn | Scenografia: Iuliana Gherghescu | Light Design: Daniel Klinger
Recomandare: 12+

Număr de vizualizări :592


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro