Prezentarea volumului ”Născut, nu făcut. Povestiri din viul vieţii”, de Lucian Dan Săbău

ian. 17th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 23 ianuarie 2018, ora 18.00, Librăria Sophia şi Editura Christiana vă invită
la prezentarea volumului ”Născut, nu făcut. Povestiri din viul vieţii”, de Lucian Dan Săbău. Invitaţi: dr.Pavel Chirilă, Răzvan Codrescu, Lucian Dan Săbău.

Cartea de proză scurtă a medicului Lucian Dan Sabău, subintitulată editorial „Povestiri din viul vieţii” (cu o sintagmă atât de dragă Părintelui Galeriu), nu „făcută” cu ambiţii de literaturitate, ci „născută” din experienţa şi sensibilitatea unui trăitor fascinat de miracolul pestriţ al vieţii, sub toate formele firii, îmbină memoria cu reflecţia, constituindu-se într-un mozaic confesional al cărui nucleu rămâne vârsta paradisiacă a copilăriei petrecute în Bucureştiul de odinioară, cu icoanele tutelare ale bunicii şi mamei.

Număr de vizualizări :816


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro