Comedia muzicală ”London – A New Story”, la Palatul Național al Copiilor

ian. 22nd, 2018 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, la ora 19.00, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” vă așteaptă cu o comedie muzicală: ”London – A New Story”, în regia Andei Cruceanu. Spectacolul va avea loc în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

Pe o stradă londoneză, într-un imobil tipic, locuiesc trei vecini: Mary Ann Smith – o tânără proaspăt absolventă de Conservator, Tony Kerr – un bărbat între două vârste, funcționar la bancă, Violett Thompson, primadonă de operetă – trecută ușor de prima tinerețe – o vedetă de pe celebrul West End. Toți trei au fost sau sunt pasionați de muzică. Poștașul – Nino Silberstein – trece pe la fiecare, aducându-le câte un plic în care se află o invitație la un casting. Ambiția, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi îi aduce pe toți în situația de a reevoca și interpreta melodii de mare succes. În final, însuși poștașul este curpins de același entuziasm și sunt șanse să se înfiripe chiar și câteva idile!

Distribuția: Bianca Ionescu-Ballo, Gabriela Daha, Anton Zidaru, Valentino Tiron La pian: Alexandru Burcă.

Număr de vizualizări :711


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro