Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” vă invită la spectacolul ”Vicleim” de Mircea Vulcănescu

dec. 14th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 17.00, în Sala de Teatru a Primăriei Sectorului 3 (fostul cinematograf Gloria – str. Bucovina nr.6), Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” vă invită la spectacolul ”VICLEIM”, de Mircea Vulcănescu. Evenimentul are loc la 20 de ani de la premiera cu piesa lui Mircea Vulcănescu, prima manifestare de anvergură a Școlii „Anastasia Popescu”, ce număra pe atunci doar grădinița şi două clase primare.

Spectacolul se închină memoriei Majestății Sale Regele Mihai I al României.

În foaierul sălii de teatru („Gloria”, str. Bucovina nr.6) vor putea fi revăzute fotografii ale Majestății Sale surprinse în ziare din perioada interbelică, precum și documente aparținând diverselor persoane particulare.

Se va pune la dispoziția celor care sosesc la eveniment O CARTE DE CONDOLEANȚE care va fi depusă în aceeași seară, împreună cu jerbele și coroanele, la Palatul Regal.

Număr de vizualizări :1108


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro