LibroM, prima librărie românească online din Italia

dec. 12th, 2017 | By | Category: Postcard

Marți, 12 decembrie 2017, s-a deschis  LibroM, prima librărie românească digitală din Italia. Pe platforma www.librom.it românii din Italia se vor bucura de un catalog amplu de cărți în limba româna: opere clasice, cărți pentru copii, dar și publicații noi sunt deja gata de achiziționare.

Cărtile se comandă direct pe site-ul www.librom.it și se primesc în câteva zile acasă.

LibroM sunt doi tineri români stabiliți în Italia care au înțeles importanța culturii în societatea de astăzi.
Scopul acestui start-up este de a apropia cât mai mult românii de propria cultură şi literatură și de a-i ajuta și apropia pe copiii născuţi și crescuţi în Italia să înveţe limba natală într-un mod mai simplu și distractiv.

LibroM dorește să fie o punte între Italia și România: emblema este site-ul în sine, curând disponibil și în limba italiană pentru a deschide orizonturile și a face cunoscută cultura românească gazdelor noastre.
librom.it este locul virtual în care oricine se poate simți acasă și poate trăi o experiență interesantă.
Fiecare pachet este confecționat cu dragostea unui librar și personalizat în funcție de client.
Se pot cere sfaturi în alegerea cărților direct librarilor prin email la contact@librom.it sau pe pagina Facebook.
LibroM nu este doar despre cărți: pe blog veți găsi informații despre cele mai interesante evenimente culturale din toata Italia și din Romania, veți găsi recenzii și multe surprize interactive.

Facebook: www.facebook.com/librom.it/
Instagram: LibroM Oficial

Număr de vizualizări :1233


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro