Colocviile de Traduceri Literare 34

dec. 11th, 2017 | By | Category: Postcard

Vineri, 15 decembrie 2017, ora 17.30, la Biblioteca Metropolitană București- sediul central, Str. Tache Ionescu nr. 4, Filiala Traduceri Literare a Uniunii Scriitorilor din România vă invită la Colocviile de Traduceri Literare 34 – ”Vin cu vin- o celebrare a băuturii di-vin-e care nu-i nicicând de-vin-ă”. Amfitioni – Peter Sragher și George Volceanov.

”Spre sfârșit de an, după un post greu, sfâșietor, nu tu carne, nu tu nimic, nu vin, nu femeie, numai cu gândul la dumnezeu, iată că apare băutura care ne scapă de toate: de gânduri, de rațiune, de griji, de supărare, care elațiune ne ridică în ceruri fără merite deosebite, ci doar de putința de a ridica mâna cu paharul, potirul, sticla urciorul pline de băutura di-vin-ă, care nu-i nicicând de-vin-ă.

mai pe șleau, texte despre vin, cu vin, cu du-te vin-o.

veniți să ascultați și nu numai.”

Număr de vizualizări :836


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro