Teatrul ”Stela Popescu” va duce mai departe spiritul unei mari artiste

nov. 23rd, 2017 | By | Category: Postcard

Teatrul ,,Stela Popescu” a trimis, pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro, un comunicat de presă prin care anunță anunţă cu profund regret dispariţia inegalabilei actriţe al cărei nume îl poartă.

”Slujind scena până în ultima clipă a vieţii, Doamna Stela Popescu şi-a încântat publicul pentru ultima oară marţi în rolul Chiriţei, debordând de bucurie şi de forţă în faţa celor peste 600 de spectatori ai Sălii Mari a Palatului Naţional al Copiilor. Teatrul ,,Stela Popescu”  va duce mai departe  nobila misiune artistică lăsată moştenire de o mare stea a scenei româneşti.

Nicolae Pungă

Director al Teatrului Stela Popescu

Număr de vizualizări :559


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro