S-au încheiat reprezentațiile spectacolului “Carina pe drumul spre casă”, la Teatrul Odeon

nov. 6th, 2017 | By | Category: Postcard

Cele zece reprezentații ale spectacolului “Carina pe drumul spre casă”, organizate de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă, la Teatrul Odeon, s-au încheiat. Sute de copii au savurat, în perioada septembrie-octombrie 2017, povestea Carinei și s-au bucurat alături de personajele interpretate de actorii Irina Velcescu, Adina Lucaciu și Andrei Barbu, personaje cărora scenarista-regizor Oana Răsuceanu le-a dat viață și culoare.

Prin bunăvoința și implicarea Policy Center for Roma and Minorities, a Asociației “Ana și Copiii”, a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și a Fundației Joyo un număr impresionant de copii aflați în situații socio-economice dificile au trăit experiența de a urmări un spectacol de teatru într-un teatru profesionist. După fiecare reprezentație, aceștia au avut ocazia să facă cunoștință cu protagoniștii și să le pună întrebări.

Asociația Culturală pentru Educație prin Artă își propune să continue seria modulelor educaționale pentru copii, începută cu “Carina pe drumul spre casă”, prin care să formeze noi publicuri în sfera teatrală și să ofere copiilor din toate mediile sociale acces la actul artistic.

Acest proiect cultural a fost finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primăria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.

Aici puteți urmări un teaser al spectacolului.

Pentru mai multe detalii  vizitați pagina de Facebook a Asociației Culturale pentru Educație prin Artă aici.

Număr de vizualizări :583


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro