MiniFanbook, club creativ de lectură pentru copii (8-10 ani)

nov. 15th, 2017 | By | Category: Postcard

Copiii cu vârste între 8 și 10 ani sunt așteptați la MiniFanbook – club creativ de lectură, un program cu invitați speciali, care își propune crearea unei comunități pentru copiii cititori, în care să le crească bucuria de a citi, să le dezvolte creativitatea, spiritul critic și prieteniile.

Programul se va desfășura prin întâlniri lunare în perioada noiembrie 2017 – martie 2018.  Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, de la ora 16.00, va avea loc prima întâlnire a clubului, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Invitat special va fi doamna conf. dr. Florentina Sâmihăian, coautoare de manuale şi coordonatoare de colecții de cărți pentru copii şi de programe pentru încurajarea lecturii.

Intrarea este liberă în urma înscrierii. Întâlnirea se va desfășura pe parcursul unei ore, cu pauză pentru o gustare.

Informații suplimentare și înscrieri la: minifanbook@csrmindset.ro ​și 0740224636 / 0751292170.

MiniFanbook este un proiect al Asociației CSR Mindset în parteneriat cu Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

Număr de vizualizări :727


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro