Expoziția ”DRINK THE PINK”, la Atelier 030202

nov. 5th, 2017 | By | Category: Proiecte

Joi, 9 noiembrie 2017, între orele 19.00 – 22.00, ATELIER 030202 (Sala Nouă TC – str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti) vă invită la vernisajul expoziției ”DRINK THE PINK- Silvia Costin / Diana Manole / Sorin Maxim”. Expoziția poate fi vizitată în perioada 9 noiembrie – 10 decembrie 2017. Coordonator Atelier 030202: Mihai Zgondoiu. Expoziția este organizată în parteneriat cu galeria Rotenberg-Uzunov. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

www.atelier030202.blogspot.ro

facebook event: www.facebook.com/events/506486446389434/

”drink the pink” este un test citologic prelevat și rearanjat la capete narative, vag viciate. Morfologia este sugestivă pentru ambiguitatea termenilor de ”natură”, ”natural”.

Cel puțin pentru moment.

Omniprezentă și insidioasă, natura manufacturată este simularea unei naturi care nu a existat. Biotehnologia reprezintă un avans științific prin care design-ul uman creează o autenticitate artificială, provocatoare.

Abilitatea de a transfera o anume trăsătură de la o creatură la alta, cu un scop, este principiul biologiei sintetice.

În căutarea unui echilibru între tehnologie și umanitate, fertilizarea in vitro, de exemplu, oferă răspunsuri oblice și aduce un nou tip de sensibilitate. Nu e sigur dacă tehnologia ne poate ajuta să ne întoarcem la un mod mai natural de a trăi. Perplexă față de presupusa normalitate, natura devine din nou natură prin haos aleatoriu și consecințe neintenționate.

Organizator: ATELIER 030202
Parteneri:Teatrul de Comedie, Asociaţia Euro CulturArt, Galeria Rotenberg-Uzunov

Parteneri media: AgentiadeCarte.ro, Radio România Cultural, ArtClue, Revista ARTA, Modernism.ro,  Revista Zeppelin, ArtWall, Feeder.ro

Număr de vizualizări :1116


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro