„Casa Premiilor Nobel” găzduiește celebrarea Zilei Naționale a României la Stockholm

nov. 30th, 2017 | By | Category: Postcard

Cu câteva zile înainte de decernarea Premiilor Nobel, Ziua Națională a României este celebrată în Regatul Suediei printr-un concert de muzică clasică și o recepţie oficială, ambele desfășurate în clădirea Filarmonicii din Stockholm, locație deosebit de prestigioasă unde se desfășoară anual ceremonia de decernare a Premiilor Nobel.

Evenimentul, organizat de Ambasada României și Institutul Cultural Român de la Stockholm, va avea loc marţi, 28 noiembrie 2017, și va cuprinde, în programul cultural susținut de Cvartetul Arcadia, un repertoriu variat de muzică de cameră, fiind prezente piese ale unor compozitori români și internaționali consacrați, precum Pascal Bentoiu, Franz Joseph Haydn și Béla Bartok.

Laureat al numeroase concursurilor internaționale, Cvartetul Arcadia, înființat în 2006,  a devenit în scurt timp unul dintre cele mai spectaculoase ansambluri ale generaţiei sale susţinând reprezentaţii în întreaga lume.

Număr de vizualizări :702


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro